Bæredygtighed

Hos Change Our Globe er vi meget passionerede omkring bæredygtighed. Vi producerer udelukkende i bæredygtige, genanvendte eller genanvendelige materialer – både når vi producerer i plastik, papir og træ. Vi har forpligtet os til bæredygtighed – ikke kun fordi det er nødvendigt – men også fordi det er sjovt.

Vores produktion har gennemgået certificeringer, som sikrer en social ansvarlighed, både når det kommer til fair samhandel, arbejdsforhold og når det kommer til at passe på vores jord. Vi har en transparent værdikæde, som giver dig, som kunde, et direkte indblik i vores arbejdsmetoder. Vores værdikæde gør det altså muligt at sikre de vigtige kriterier, der skal til for at kunne kalde sig et bæredygtigt brand. Det synes vi er fedt!

Plastikdelene i Change Our Globe spillene er recyclede materialer fra industrien, kaldet pre consumer waste. På den måde bidrager vi til, at det plastik som ellers ville være endt som affald bliver genanvendt og får en ny funktion.

Alle vores papir og træmaterialer er FSC certificerede. En FSC Certificering sikrer en transparent forsyningskæde. I FSC skovene er der fokus på bevarelse af natur, træer og dyreliv. Samtidigt er certificeringen en garant for et socialt ansvar, der sikrer, at medarbejderne i produktionen arbejder under ordnede og sikre forhold.