Verdensmålene i vores
hverdag

Vi har taget aktivt stilling til FN’s 17 Verdensmål, og er kommet frem til, at vi bidraget mest til bæredygtig udvikling ved at fokusere på 4 af de 17 Verdensmål.

Vi fokuserer på Verdensmål 12, 13, 14 og 15.

Ansvarlig forbrug og produktion

Hos Change Our Globe vælger vi produktionspartnere, der giver 100% transparenthed. Til alle vores puslespil og brætspil bruger vi FSC certificeret papir eller genanvendte materialer. Det er kun plastfilmen rundt om vores spil, som sørger for fugtbeskyttelse under transporten, der ikke er produceret af certificerede eller genanvendte materialer – men filmen er genanvendelig, hvis den sorteres rigtigt i blød plast. Og lige præcis affaldssortering sætter vi fokus på i vores børnespil Skraldeludo!

Klimaindsats

Vores alles klimaindsats. Med en produktion med fokus på bæredygtighed har vi muligheden for at efterlade et lavere “carbon-footprint” og sørge for at tage del i klimakampen. Og gennem vores spilunivers, forsøger vi at skabe en anderledes tilgang til klimaindsatsen både på verdensplan og på et jordnært lokalt plan. I vores familiespil Global Cooling sætter vi fokus på hvilke bæredygtige valg, der findes i forhold til vedvarende energi. Game on!

Livet i havet

Livet i havet påvirkes hver dag af industriel produktion. Gennem en stærk, transparent og bæredygtig forsyningskæde, sikrer vi, at vores produktion ikke belaster havets liv med industriaffald. Mange af verdenshavene er fyldt med plastik, det sætter vi fokus på i vores nye spil Oceanium, som handler om at passe på vores vandressourcer og samle plastik i Oceanium.

Livet på landet

Livet på landet udfordres af udviklingen, fx fældes der skove og bygges infrastruktur. Ved at anvende FSC certificeret papir og træ sikrer vi bæredygtig skovdyrkning. Der fældes ikke mere skov, end skoven kan nå at reproducere, samtidigt tages der hensyn til dyreliv, biodiversitet og den oprindelige befolkning i og omkring skovene. Med vores puslespil, som alle har flotte dyremotiver, sætter vi fokus på bevarelse af dyrenes naturlige habitater.