Samarbejde
– hvad tilbyder vi?

Hos Change Our Globe indgår vi meget gerne i erhvervssamarbejde med andre virksomheder. Vi er åbne over for samarbejde på flere plan. Vi tilbyder både, at man kan få de spil, vi allerede har tilrettet. Derudover tilbyder vi også at udvikle spil for din virksomhed.

Måske har du en idé eller elementer fra din virksomhed, som du gerne vil have ind i et spil, og er det tilfældet, så har vi teamet, der kan løfte opgaven. Vi hjælper dig selvfølgelig også med at få spillet produceret på ansvarlig vis af FSC certificerede og/eller genanvendte materialer – så du får et slutprodukt, som har en god kvalitet og hvor du med ro i maven kan sige, at alt er foregået efter bogen – og til en god pris.

Kunne du tænke dig at få dit logo, dit domicil, dine produkter eller dine medarbejdere på et puslespil, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at sammensætte det helt rigtige puslespil og få det produceret med en flot æske, som repræsenterer din virksomhed.

Når vi i samarbejde med dig laver produkter, der afspejler din virksomhed, vil du opleve, at vi sætter os ind i din virksomhed, jeres visioner og formål. Vi har gennem tiden lavet flere samarbejder med både større og mindre danske virksomheder. Nedenfor ser du eksempler på hvordan vores brætspil kan tilpasses konkrete virksomheder.

Eksempler på samarbejde

JOCA

Vi har her indgået et samarbejde med virksomheden Joca omkring vores brætspil Skraldeludo. Vi har for Joca ændret på hele designet, så spillet har Jocas farver og piktogrammer. Vi har tilføjet Jocas logo på spilleæsken, spillepladen og spillereglerne. Desuden har vi tilføjet en lille tekst om Joca på bagsiden af spilleæsken.

VESTAS

I vores samarbejde med Vestas, om brætspillet Global Cooling, har vi tilføjet Vestas’ logo på spilleæsken. I spillet har vi tilføjet et spillekort, som handler om en god sag, Vestas brænder for. Desuden kan man i spilleæsken finde en lille indlægsfolder om Vestas.

MILJØLOGISTIK

Her kan du se resultatet af vores samarbejde med MiljøLogistik om vores brætspil Skraldeludo. Vi har ændret på hele designet, så spillet har MiljøLogistiks farver og logo. Logoet er tilføjet på spilleæsken, spillepladen og spillereglerne. Derudover har vi tilføjet en lille tekst om MiljøLogistik på bagsiden af spilleæsken.