FAQ

Privacy policy

Hvilke oplysninger har vi brug for?

Det er vigtigt for os at beskytte dit privatliv. Når du, som kunde hos Change Our Globe, bestiller i webshoppen, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse.

Vi skal bruge oplysningerne for at kunne levere varerne til dig.

Hvad sker der med mine oplysninger?

Oplysningerne gemmes i fem år hos Change Our Globe, derefter slettes de.  Vi sikrer os altid, at det er med dit samtykke, når du giver os dine personlige oplysninger. Vi hverken sælger eller videregiver personlige oplysninger til tredje parter.

Som registreret hos Change Our Globe har du altid ret til at vide hvilke data, vi ligger inde med om dig. Ønsker du dette uddybet eller slettet, skriv da til info@changeourglobe.com med emnelinjen: Personlige data.

Bestilling & Retur

Hvordan får jeg fat i produktet?

Du kan købe vores produkter igennem webshoppen her på siden eller hos din lokale forhandler.

Kan jeg slette eller ændre min ordre?

Hvis du har brug for at slette eller ændre din ordre, så kontakt os gerne på info@changeourglobe.com. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvor længe kan jeg returnere og ombytte mit produkt?

Vi tilbyder 30 dages returret for varer i ubrudt emballage. Din returneringsperiode går fra den dag, du modtager din vare.

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Hvis du har brug for at returnere en vare i ubrudt emballage, bedes du sende den retur til:

Blue Water Shipping
Skansevej 1
8000 Aarhus C
Danmark

Hvornår modtager jeg min refundering? 

Så snart vi har modtaget din vare, behandler vi din refundering, og pengene går ind på det betalingskort, som du har brugt til købet. Der kan gå op til 2-3 bankdage, inden pengene er på din bankkonto.

Betalingsinformation

Kan jeg betale med kort?

På www.changeourglobe.com kan du handle sikkert ved brug af dit betalingskort. Du kan benytte følgende korttyper: Dankort.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har forespørgsler angående betaling?

Du må meget gerne kontakte vores medarbejder Louise, hun sidder klar til at hjælpe dig med at løse din udfordring. Ring til hende på tlf. +45 41 19 28 09 eller send os en mail på info@changeourglobe.com

Pengene er trukket på min konto, men jeg har ikke modtaget varen.

Beløbet du har købt varer for vil blive trukket fra din konto, når varen sendes til dig fra vores lager. Når pengene trækkes fra din konto, betyder det altså, at din vare er på vej.

Forsendelsesinformation

Hvilke fragtmuligheder har jeg?

Vi sender vores varer med GLS eller Postnord.

Hvornår kan jeg forvente at min pakke afsendes?

Vores ambition er, at din ordre afsendes fra lageret så hurtigt som muligt, helst samme dag som du placerer din ordre. Nogle gange er dette ikke muligt, men vi tilstræber altid at sende din ordre afsted inden for 1-2 hverdage.

Hvor kan jeg få sendt min pakke hen?

Vi sender vores produkter til hele verden, og derfor har vi en worldwide forsendelsesaftale.

Hvad koster forsendelsen?

I Danmark har vi en fast fragtpris på levering til pakkeshop til 49 DKK. Levering til Sverige og Norge udregnes når dine oplysninger skrives ind, når du checker ud. Ønsker du at få sendt din vare til andre lande end de tre nævnte, kan fragten variere, fragten udregnes ved check ud i webshoppen. 

Reklamation

Kan jeg reklamere over mit produkt?

Skulle du mod forventning have noget at reklamere over, kontakt os da gerne på tlf. +45 41 19 28 09, så tager vi hånd om sagen med det samme.

Jeg har modtaget et forkert eller ukomplet produkt.

Hvis du mod forventning har modtaget det forkerte produkt eller har modtaget et produkt med mangler, så kontakt os på: +45 41 19 28 09. Hav gerne dit ordrenummer klar.