Om os

Change Our Globe blev grundlagt i 2017. Firmaet blev grundlagt på visioner om at ville dele og udbrede vores glæde ved spil, samt gøre en forskel for vores klode. Vi ville skabe forandring på et alvorligt område igennem sjov, spil og leg. Derfor gav det hurtigt sig selv, at alle vores spil skulle udvikles omkring temaerne klima, miljø, natur, mennesker og dyr – og at selve produktionen har bæredygtighed som omdrejningspunkt. Det er vores mission at udvikle tankevækkende spil, som samtidig er sjove, lærerige og inspirerende.

Mød teamet

Change Our Globe består i dag af fem erfarne partnere og vores smilende salgskoordinator Louise.

De fem partnere er, Henrik Thorhauge Sørensen, Thomas Lydholm, Henrik Jongdahl, Torben Hartvigsen og Claus Rasmussen. De kommer med forskellige baggrunde og har alle forskellige forcer, som de bidrager med i Change Our Globe. Du kan læse mere om deres ekspertiser nedenfor.

Louise

Louise er vores salgskoordinator og kan altid kontaktes, hvis du har nogle forespørgsler, hvad enten det handler om forespørgsler på større mængder eller hvis spørgsmål til de specifikke produkter. 
Louise har en kreativ hjerne og brænder for bæredygtige løsninger. 

Henrik

Henrik Thorhauge Sørensen er bestyrelsesmedlem, partner og han er vores spiludvikler. Det er ham med alle idéerne, og ham der fører dem ud i livet. Derudover er han ansvarlig for at lave alt det grafiske materiale, der skal til, når et spil skal trykkes og produceres. Henrik er også manden bag kameraet, der har taget de mange flotte dyremotiver, som pryder flere af vores puslespil. Derudover er det Henrik, der i samarbejde med Lisa, afprøver og tilretter et spil, så det spiller 100 %, inden det endeligt godkendes og sættes i produktion.

Torben

Torben Hartvigsen er bestyrelsesmedlem og partner. Han har stor erfaring med både produktion og salg. I Change Our Globe regi byder han ind med sin store viden om og netværk inden for den danske detailhandel.

Claus

Claus Rasmussen er en del af direktionen, partner og bestyrelsesmedlem. Claus har stor erfaring med produktion, og er en stor kapacitet inden for bæredygtighed. Han sætter en ære i at vide det seneste nye om bæredygtig produktion. 

Thomas

Thomas Lydholm udgør sammen med Claus direktionen, derudover er han partner og bestyrelsesmedlem. Han tager sig af mange administrative og økonomiske forhold i driften af Change Our Globe. Thomas har en baggrund i filmbranchen og har mange forskellige filmprojekter i rygsækken.

Henrik

Henrik Jongdahl er partner i Change Our Globe. Han har en baggrund i filmbranchen, og byder ind med sin kreativitet i udviklingen af Change Our Globe.