Om os

Vi, her hos Change Our Globe, er brætspilsnørder, der brænder for klimaet. Vi er en samling erfarne folk med krøllede hjerner, der elsker at udvikle og innovere – og hvorfor så ikke udfordre os selv og gøre det med kampen om et bedre klima som omdrejningspunkt. Vi startede Change Our Globe i 2017 og siden da har vi fra vores hovedsæde i Silkeborg, omgivet af skov og natur, udviklet, produceret, distribueret og solgt spil med et klart klima- og bæredygtighedsbudskab, naturligvis produceret i bæredygtige materialer.

Vi lægger stor vægt på at tage vores del af ansvaret for, at der er en verden for de generationer, der kommer efter os. Vi vil gerne efterlade Verden i en bedre version end da vi kom hertil – så hvorfor ikke tage nogle skridt på vejen dertil igennem leg, læring og spil. Det tror vi på er en givtig vej. Derfor går vi forrest i kampen om en grønnere fremtid for brætspilsindustrien.

Vi producerer udelukkende spil i miljøvenlige genbrugsmaterialer. Det omfatter både papir, plastik og alle øvrige materialer, der indgår i et Change Our Globe spil. Du kan læse mere om vores bæredygtighedspolitik og principper under fanen Bæredygtighed eller du kan klikke på knappen nedenfor. 

Mød holdet bag Change Our Globe

Claus Rasmussen
Founder & Partner

Henrik T. Sørensen
Founder & Partner

Thomas Lydholm
Founder & Partner

Henrik Jongdahl
Founder & Partner

Torben Hartvigsen
Partner

Lisa J. Rasmussen
Sales & Administration

Har du forespørgsler eller spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
Lisa sidder klar til at hjælpe dig og kan fanges på:
Tlf.: +45 50 75 04 00
Mail: ljr@changeourglobe.com